top of page
Search

Jármű értékesítési kilátások a COVID válságban - Top Tier Consultants konferencia 2021. Április 28.

Updated: Apr 30, 2021

Rózsa Tamás a Top Tier Consultants előadásán arról beszélt, hogy A COVID válság az autóipar számára mélyebb volt a 10 évvel ezelőttinél, de látszik a fény az alagút végén. Szó esett az előadáson arról is, hogy a CO2 csökkentésére adott járműipari válasz a „CASE” vízió volt 2016-ban, de ez átalakulóban van – legnagyobb diszruptív faktor az elektromosítás. Az európai szabályzás által elvárt villanyautó penetrációhoz - ami az értékesítés 53%-a 2030-ra - „mainstream” vevők nagy tömegére van szükség: használhatósági és költség szempontok előtérbe kerülnek. Emellett szó volt az előadásban arról, hogy a márkától és árazástól függ, hogy a BEV villanyautón vagy a PHEV autón keresztül vezet az út egy egy márka számára az elektromosításhoz Magyarországon.

Rózsa Tamás előadásáról készült teljes videofelvételt lásd itt:


Ezt követően a konferencia angolul folytatódott. Paul Eichenberg, a Top Tier Consultants együttműködő partnere, arról beszélt, hogy a jármű elektrifikáció strukturális változásokat fog hozni. Előadása végén leszögezte, az villanyautó értékesítés online térbe helyezése, valamint a szerviz alkatrészek jelentős csökkenésére a kereskedelemnek fel kell készülnie.

Paul Eichenberg előadásáról készült teljes videofelvételt lásd itt:


A konferencia záró előadását Dean Rim, a Top Tier Consultants együttműködő partnere, adta. Az előadás témája az elektromos autó töltő infrastruktúra és kapcsolódó rendszerek voltak, a Tesla példáját használva fel.

Dean Rim előadásáról készült teljes videofelvételt lásd itt:


コメント


bottom of page