top of page
Search

Megmenthető-e a CASE Autóipari vízió?

Megmenthető-e a CASE által fémjelzett Autóipari vízió? Már a koronavírus COVID-19 előtt kezdődött tünetek a végét jelenthetik.

A „C” hálózatba köthető autók előretörése egészségesen folytatódik. Sőt az elszigetelődés hatására digitalizációval 10 évet ugrottunk az időben egyetlen hónap leforgása alatt!

A CASE „A” Autonóm része csalódást keltően alakult már 2020 előtt is ahogy a magán használatú teljesen autonóm jármű korlátai egyre jobban kirajzolódtak. A következő éve tőkehiánya csak rontani fog a lemaradáson!

A „S” közlekedés megosztás robbanásszerű növekedését megtestesíti az Uber és a Lyft. Ugyan hasznot még nem termeltek, de a jövőbe vetett hitünk erős volt. Ezen növekedési kilátások csökkenésével vajon mi marad a közlekedés megosztás víziójából?!

Az „E” Elektromos autózás a napi valóság részévé vált, de az új autó értékesítésekből még mindig csak minden 20. elektromos. 2020-ra áttörést vártunk, lásd WV ID.3. Az EU a jelen gazdasági helyzetben arcvesztés nélkül tudja mérsékelni a kibocsátási korlátokat és bírságokat és megegyezni autóiparával. Ez az emobilitást évekre visszavetheti. Vajon az erre specializálódott új piaci belépők túlélik-e ezt a pár évet?!


A Top Tier Consultants CASE stratégiákat alakít ki járműgyártók és beszállítóik részére évek óta. 2020 az újraértékelés éve lesz. Biztosan. Önök is otthon vannak. Én is. Szánjunk rá időt és kezdjünk róla párbeszédet!

Comments


bottom of page